malinharochnu

Alla inlägg den 27 september 2011

Av Malin - 27 september 2011 16:52

Framme i Bangkok, efter en skaplig resa må jag säga. Flygresan var lite laddad till en början med efter mat, film och saga så somnade barnen tillslut. Grannen framför Malte var väl hyfsat less på Malte eftersom pojken ej kunde sitta hela still efter middagen/just innan sova. Men jag menar egentligen hur många barn kan sitta helt stilla under 12 timmars flygning?? Inte mina iallafall. Det är väl bara normalt. Melwin var som ett ljus=).


Vi landade i morse 05.07, hyfsat FRÄSCH . Vi åkte till barnens förtjusning pendeltåg och sen svävartåg, de njut. Vi kom till hotellet redan 08.00 men egentligen var incheckningen vid 14 men vi hade tur, fick ett stort fint rum direkt. Barnen kastade snabbt ut väskorna på golvet och gjorde sig hemmastada, hittade badkläder och kastade sig i poolen. Moln, runt 27 grader, skön start.


Sovit och tagit igen oss efter bad, sen blev det Thaimat till middag samt underbara glassar på Swendsen. Hos oss är klockan 22.00 och det fattas några timmars sömn för oss, så god natt!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards