malinharochnu

Alla inlägg den 4 mars 2014

Av Malin - 4 mars 2014 18:01

Hallå! Mycket har hänt sen sist och dagarna rusar fram. Men det viktigaste av allt min älskade Melle har kommit.
Men först hann vi med besök i Hua Hin stad där det blev en del shopping och McDonalds till Maltes stora förtjusan.  Lördagen badades det för fullt samt gymbesök.

Under söndagen tillbringade vi cirka 50 mil i taxi/buss. Där vi mötte Melle och mina kära föräldrar på Bangkoks flygplats. Vi satta oss i en taxi och påbörjade resan ned mot ön Koh Chang. När vi lämnade Bangkok sa chauffören att vi ej skulle hinna med sista färjan över, vi visste detta och hade tänkt sova en natt i färjelägret. När vi närmade oss fick chauffören höra att en färja var försenad.  Så de sista milen gick allt annat än långsamt, fy fasen, och så förstod han knappt engelska.  Vi hann, vi körde ombord allra sist. Vi hade inget bokat men chauffören körde oss till en billigt och fint hotell.

Under måndagen badades det för fullt och på eftermiddagen checkade vi in på Kacha Resort, ett ltet finare hotell som vi bokat hemifrån. På em tog vi alla ett härligt havsdopp, barnen letade snäckor och allt var frid och fröjd. Kvällen avslutades med thaimat och så handlade vi frukt och pannkakor.

I dag har vi lekt mest, dels i poolen med storkillarna, busat och åkt kana. I kväll har Melle shoppat souvenirer och så har vi bokat båt till nästa ö, men som tur är dröjer det några dagar.

Det känns underbart att hela familjen är samlad och jag får pussa lite extra på min Melwin.

På återseende!!

[Bild]

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards