malinharochnu

Alla inlägg den 14 mars 2014

Av Malin - 14 mars 2014 17:04

Ännu en dag i paradiset går mot sitt slut. Idag har vi hyrt en taxi för en hel dag och åkt runt ön. Vi började i en liten fiskeby, där pojkarna blev fascinerande över alla olika fiskar, de fick även smaka nyfångade räkor. Vi besökte även en stor buddha-staty samt ett utkikstorn. Sen tittade vi på ett träd som sägs vara 500 år.

Vi besökte även ett vattenfall där man kunde bada. Pojkarna njöt för fullt och hoppade från klippor. De ville aldrig ge sig. Vi såg en del andra stränder, men vi tycker att vi bor bättre.

På eftermiddagen stannade vi vid en vacker viewpoint över än annan fiskeby på andra sidan ön. Vi fikade i denna by och pojkarna hade mycket att titta på. Mio fick en alldeles egen hängmatta att sova i under taxiresan. Så han sov väldigt mycket.

Barnen gav dagen 10 pluspoäng, väldigt nöjda killar. När vi kom tillbaks blev det ett aftondopp med de utvilade morföräldrarna.

Till middag provade Melle nuddelsoppa och Micke åt en red currysoppa, extremt spicy. Kyparen småskrattade när han kom in med currysoppan, men den gick ned ändå. Till efterrätt blev det bananasplit, mums.

Nu är även jag mindre snorig och alla andra mår bra. Dock längtar ingen av oss hem, det börjar ju närma sig. Men först en dag till i paradiset.

Puss och kram alla fina människor!!!

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards